شما میتوانید برای دریافت مشاوره در مورد بیماری دیابت و روشهای درمان آن از پزشکان فوق تخصص غدد کمک بگیرید.
سلولهای بنیادی در درمان ناباروروی زنان و مردان: هر آنچه لازم است بدانید!
۳ علامت که نشان می دهد استعداد ژنتیکی شما برای اعتیاد بالاست! مطالعه بیشتر »
اگر پزشک مشکوک شود که دارو یا دوز آن مسبب افت فشار خون است، ممکن است آنها را تغییر دهد.
زمانی که سیستم ایمنی با سلولهایی مواجه میشود که این نشانهها را ندارند، آنها را بیگانه میداند و به این سلولها حمله میکند. سیستم ایمنی مبارزه خود را در مکانیسم اختصاصی یا اکتسابی با استفاده از لنفوسیتها و تولید آنتیبادی انجام میدهد.
اگر زایمان سختی را تجربه کردهاید، ممکن است برای مدتی پس از تولد نوزاد، فشار خونتان همچنان پایین باشد. این اتفاق خصوصاً در صورتی رخ میدهد که خونریزی پس از زایمان داشته باشید.
گاهی بدن به ترکیباتی مانند گرده گلها نیز واکنش نشان داده و به صورت قرمزی، تورم و التهاب در قسمتهای مختلف بدن مانند پوست، چشم و... بروز میکند. در واکنشهای آلرژیک، گروهی از گلبولهای سفید به نام ماستوسیتها وارد عمل میشوند که دارای گرانولهایی حاوی هیستامین هستند. در واکنشهای آلرژیک هیستامین را به محیط آزاد کرده و باعث بروز علائم آلرژی مثل قرمز، خارش و سوزش میشوند.
دانشمندان به طور قطع نمیدانند چه چیزی باعث این بیماریها میشود، اما شواهدی وجود دارد که نشان میدهد در افرادی که تغییرات ژنتیکی خاصی دارند، بیماری های خودایمنی ممکن است به علت ترکیبی از موارد زیر ایجاد شود:
تزریق انسولین، رایجترین درمان دیابت نوع ۱ است. افراد میتوانند این تزریقات را به راحتی و در خانه خود انجام دهند. انواع مختلفی از تزریق انسولین برای درمان قطعی قند خون وجود دارد.
مشاوره ژنتیک و انجام آزمایشات لازم: در صورتی که در سابقه خانوادگی شما بروز بیماری های خود ایمنی به تعدد دیده می شود، در اولین قدم به مشاور ژنتیک مراجعه کنید
چه عوامل دیگری می توانند به طور بالقوه باعث ایجاد بیماری خودایمنی شوند؟
آنتیبیوتیکها برای از بین بردن یا غیرفعال کردن باکتریهای خاص تولید شدهاند. این بدان معنی است که یک آنتیبیوتیک که برای عفونت پوستی به کار میرود، ممکن است برای درمان اسهال ناشی از باکتریها تاثیری نداشته باشد. استفاده از آنتیبیوتیکها برای عفونتهای ویروسی یا استفاده از آنتیبیوتیک اشتباه برای درمان عفونت باکتریایی میتواند به باکتریها کمک کند تا در برابر آنتیبیوتیک مقاوم شوند.
ایمنی اکتسابی به درمان مریضی خود ایمنی دلیل وجود آنتیژنها ایجاد شده است. آنتیژنها معمولا در سطح سلولهای پاتوژن قرار دارند و هر پاتوژن آنتی ژن اختصاصی خود را دارد. سیستم ایمنی به آنتیژنها به وسیله برخی از سلولها یا تولید آنتیبادی پاسخ میدهد.
در سیستم ایمنی بدن انسان سه نوع مکانیسم ایمنی وجود دارد: ایمنی ذاتی، ایمنی اکتسابی و ایمنی انفعالی